Altså, det var en okay cider men det var fandeme en ringe IPA! Måske jeg skal øve mig lidt mere på det franske…

  • Grippler@feddit.dk
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    18 days ago

    Det kan være godt det samme i Frankrig…de steder jeg har været er det umådelig svært at finde steder der serverer noget ordentlig øl. Hellere en cider end en dårlig IPA.

    • VonReposti@feddit.dkOP
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      18 days ago

      Jeg har faktisk fundet en del gode ølbarer, men jeg har nu også en kammerat der har studeret hernede i et års tid som har testet lidt. Men at finde en god ølbar der har åbent efter midnat er lidt sværere.

      • Grippler@feddit.dk
        link
        fedilink
        arrow-up
        2
        ·
        18 days ago

        Ja man kan som regel godt finde et sted med gode øl, men det er oftest ikke lige til. At de lukker omkring midnat er som regel fint nok for mig, så det generer mig ikke så meget.

        Jeg er mest bare træt af, at alle steder hvor man kan få god mad kan man aldrig få god øl, det er altid kun noget træls makro-pils. Det er desværre ikke kun i Frankrig men helt generelt. Det er nemmere at få god mad med middelmådig vin end en god øl stort set uanset hvor man er i verden.

        • VonReposti@feddit.dkOP
          link
          fedilink
          arrow-up
          3
          ·
          18 days ago

          Helt enig med øl til maden. Jeg gider ikke rigtig middelmådig vin, det er ikke tømmernændene værd, og ved fraværet af god øl så tager jeg en sodavand i stedet og smutter over på en lokal bar med mikrobryg. Det synes jeg ofte er meget nemmere.

          • EvilCartyen@feddit.dk
            link
            fedilink
            arrow-up
            2
            ·
            17 days ago

            Min erfaring er nu at man kan få fine øl i Frankrig, det er bare ikke samme øltyper som du får herhjemme. Generelt anbefaler jeg altid at man drikker det, de lokale drikker, og Frankrig er bare et vinland - med mindre du er nordpå eller østpå ved den tyske grænse.