• DannebotOPMB
    link
    fedilink
    Svenska
    19 months ago

    Informativity at 2023-10-06 17:14:16+00:00 ID: k3qozfd


    Ok. Namn, adress, telefonnummer, bankkonton och lösenord. Du hade ju inget att dölja, eller hur?

    Skärp dig. Det där är en så förbannat dålig kommentar man ser för ofta. Så för att han inte bryr sig om han blir filmad på gatan så är det lika som att han måste ge ut sina bankkonton på internet?

    Du har en åsikt om det hela, han har en åsikt om det hela. Båda ni har rätt till olika åsikter och även rätt att uttrycka er sida. Istället för så löjliga argument som “ge ut ditt lösenord och dina pengar” ge lite konkreta argument istället då.

    • DannebotOPMB
      link
      fedilink
      Svenska
      19 months ago

      Common-Wish-2227 at 2023-10-06 18:39:07+00:00 ID: k3r32c3


      Just det ja. Du fattar inte det mest basala i diskussionen. Det han menar är att det inte finns något som är legitimt att hålla hemligt. Det är därför vi påpekar att han inte lever som han lär. Antingen visar han att han är beredd att lägga ut sina data, eller så erkänner han att det finns legitima hemligheter. Och finns det legitima hemligheter, då är oriktad massövervakning oacceptabelt.

      Att du dessutom kommer med idiotargument 2, att vi godkänner ändå så mycket övervakning via mobil etc… det är så brutalt korkat. “Fattar inte varför folk gnäller om våldtäkt, finns ju massor med folk som har sex frivilligt!!!1” Säg att du inte fattat iden med samtycke utan att säga det. Dessutom finns ett andra problem här som ni övervakningsfanatiker vägrar fatta: Om jag ger data till Samsung, eller Apple, eller Google, eller något annat företag, så kommer de i alla fall inte ha rätt att straffa mig för det. När polisen gör det, är det en HELT ANNAN SITUATION. Men fortsätt du att låtsas inte fatta basala grejer och bräka dumheter…