• DannebotOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    19 months ago

    snakkerdk at 2023-10-04 14:17:36+00:00 ID: k3fjm3i


    “men jeg kommer sandsynligvis ALDRIG til at godtage at folk der bare føler sig utilfreds med livets tilstand, kan få lov til at tage deres eget liv.”

    Det er jo heller ikke den gruppe du ser modtage aktiv dødshjælp i de andre Europæiske lande hvor det er lovligt, langt størstedelen er terminale kræftpatienter, eller andre lignende patientgrupper. En med selvmordstanker af den ene eller anden grund, ville jo ret hurtigt blive afvist, og (forhåbentligt) tilbud ordentlig hjælp i stedet.

    • DannebotOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      19 months ago

      TheRealTahulrik at 2023-10-04 15:11:25+00:00 ID: k3fs7ex


      Nu er der jo eks. I artiklen i tråden et eksempel på to lammede gutter som sidder med nærmest den eksakt samme tilstand. Den ene er blevet tilfreds med livet den anden vil dø. Nu er de ikke terminale men jeg vil 100% garantere dig at du kan finde masser af eksempler på terminale folk der på samme måde finder ud af at de hellere vil give livet et skud med den tid de nu har, og andre der ikke vil.

      Hvordan du lovgivningsmæssigt rammer den sidste gruppe men stadig undgår nogle i den første tager deres liv er du velkommen til at give et forslag til.

      I wont hold my breath.