• DannebotOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    19 months ago

    dolle at 2023-10-10 03:30:05+00:00 ID: k488kto


    Interessant udlægning. Men nu er problemet bare, at familien gang på gang har fået rettens ord på, at betjentene har løjet og fremsat falske anklager.

    • Anklagen om vold ifbm med den brækkede arm var falsk, tolken var vidne.
    • Anklagen om, at moren havde brugt sit barn som skjold var falsk, det viste videoen.
    • Anklagen om at et familiemedlem kun havde skrevet sit fornavn da han blev bedt om fulde navn, og dermed blev anholdt med magt, var falsk. Videoen viser tydeligt at han skrev det som han blev bedt om.
    • Videoerne viser tydeligt at politiet bruger peberspray uden at familien gør modstand. Ren vold.
    • Politiet kommer med en påstand om, at familien råbte og skreg og forstyrrede den offentlige orden, og derfor måtte anholdes med magt. Videoen viser at familien holdt sig i ro indtil en betjent uprovokeret går hen og slår en af dem.

    Hvordan kan du have set dokumentaren og stadig tro at det er familien der lyver? Skal du ikke spise lidt brød til den støvle?

    • DannebotOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      19 months ago

      Vanapel at 2023-10-10 06:23:31+00:00 ID: k48pk2d


      Det der mangler her, og det burde du også undre dig over, er en forklaring på hvorfor Sydøstjyllands Politi forfølger denne familie. Hvad er deres motiv? Jeg kan forstå hvis en enkelt betjent ser sig sur på nogen og chikanerer dem, men hele Sydøstjyllands politikreds?

      Og husk, du har kun hørt den ene side af historien. Der er altid mindst to udgaver af sandheden, og politiet kan som regel ikke udtale sig om enkeltsager, især ikke de verserende, så du har kun familiens ord for at Østjyllands Politi har lavet en sammensværgelse imod dem, uden motiv. Og at de ikke har gjort noget nogen af dem.

      Personligt er jeg ikke den store fan af politiet i Danmark, 13:12 og alt det der. Men jeg er bevidst om at jeg kun har fået den ene udgave af sandheden, og der er simpelthen for mange ting i familiens historie der ikke giver mening. Og det er tydeligt at DR journalisterne kun agerer mikronfonholdere for dem.

      Hvad tror du der er sket med den dreng familien siger de ikke kan finde efter han stak af fra politiet?