Tænker det kun er fair at jeg også poster en positiv oplevelse jeg har haft med ordensmagten. På festival for ca 6 år siden blev jeg snuppet med weed på mig, jeg sad i min stol og sprang op som en trold i en æske da der pludselig stod en labrador ved siden af mig, jeg lander næsten på fødderne af en fremmed gut som helt roligt trækker et politiskilt frem og spørger hvorfor jeg reagere sådan og om jeg måske har noget ulovligt på mig, jeg kigger ned på hunden og tænker at jeg ingen chance har for at slippe afsted med det så fortæller at jeg har weed i tasken, han graver det frem fra tasken og skriver et tilslaglæggelsesbevis til mig, under hele agten smalltalker vi og jeg får fyret nogle jokes af som han og hans kollager griner af, der er god stemning, han får skrevet færdig og ønsker mig en fortsat god festival, jeg var totalt tryg og det ødelagde på ingen måde min dag/festival, tværtimod var det en kæmpe lettelse at det gik så fint og uden problemer, så tak til Roskilde politi for at være professionelle og anstændige.


Dette indlæg blev automatisk arkiveret af Leddit-botten. Vil du diskutere tråden? Tilmeld dig på feddit.dk!

The original was posted on /r/denmark by /u/mryokuzuna at 2023-10-18 23:28:43+00:00.

  • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    Ryt87 at 2023-10-19 08:16:13+00:00 ID: k5ipi4x


    Jeg mener at have læst/set i forbindelse med vi gik fra 110 km/t til 130 km/t, hvor to biler kørte turen, med hver deres hastighed. Der var vidst 10-15 min forskel. Jeg huske ikke om det var myldretid eller hvordan.

    • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      1
      ·
      1 year ago

      DkMomberg at 2023-10-19 08:18:55+00:00 ID: k5ipp96


      Det kan jo også sagtens være rigtigt. Det afhænger jo af hvor langt de har kørt. Uden den info, er det umuligt at sige om det er rigtigt.

      Det er ret simpel matematik at regne tidsforskellen ud. Se formlen jeg har skrevet.

    • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      1
      ·
      1 year ago

      RealEradikate at 2023-10-19 08:42:23+00:00 ID: k5irfbz


      Jeg så et klip på facebook, muligvis fra DR hvor 2 kører turen tværs over fyn med 2 forskellige hastigheder og ser hvor stor forskellen er når de når frem. Problemet med det klip var at der ikke blev taget højde for at den fynske motorvej nærmest er én lang kø grundet vejarbejde, så selvom deres max hastighed i teorien var forskellig, så endte de begge med at køre i kø og derfor kørte samme hastighed meget af vejen. Dette tog de selvfølgelig ikke med da deres konklusion til sidst var at man næsten ikke sparede noget tid ved at køre hurtigere.