Tænker det kun er fair at jeg også poster en positiv oplevelse jeg har haft med ordensmagten. På festival for ca 6 år siden blev jeg snuppet med weed på mig, jeg sad i min stol og sprang op som en trold i en æske da der pludselig stod en labrador ved siden af mig, jeg lander næsten på fødderne af en fremmed gut som helt roligt trækker et politiskilt frem og spørger hvorfor jeg reagere sådan og om jeg måske har noget ulovligt på mig, jeg kigger ned på hunden og tænker at jeg ingen chance har for at slippe afsted med det så fortæller at jeg har weed i tasken, han graver det frem fra tasken og skriver et tilslaglæggelsesbevis til mig, under hele agten smalltalker vi og jeg får fyret nogle jokes af som han og hans kollager griner af, der er god stemning, han får skrevet færdig og ønsker mig en fortsat god festival, jeg var totalt tryg og det ødelagde på ingen måde min dag/festival, tværtimod var det en kæmpe lettelse at det gik så fint og uden problemer, så tak til Roskilde politi for at være professionelle og anstændige.


Dette indlæg blev automatisk arkiveret af Leddit-botten. Vil du diskutere tråden? Tilmeld dig på feddit.dk!

The original was posted on /r/denmark by /u/mryokuzuna at 2023-10-18 23:28:43+00:00.

  • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    Desrep2 at 2023-10-19 07:05:18+00:00 ID: k5ik5u5


    For en del år siden var der en der holdt nogle fester på min gamle folkeskole, og vi var cirka 30 stykker der dukkede op.

    Jeg havde på det tidspunkt et godt rapport med skoleledelsen, så jeg havde været forbi dem og spørge, og de synes det var så fint at vi holdt fester, for vi ryddede altid op efter os, og der værste de havde fundet var at vi ikke havde flyttet en bænk tilbage de 3 meter vi havde flyttet den.

    Den ene gang, kom der en ældre borger igennem skolen der luftede sin hund, og hun ringede strakt til politiet fordi sådan en gang unge lømler der laver ballade. Og politiet var der på under 10 minutter.

    Snakkede fint og høfligt med politiet, som kiggede lidt rundt og sagde “Ja teknisk set må i ikke være her og holde fest uden skriftlig tilladelse fra [person i kommunen] men det ser sku fredeligt nok ud, så bare lige dæmp musikken når der kommer folk igennem og så må i sku have en godt aften”.

    Den skulle være stoppet der, men ham der holdt festen havde seriøse problemer med politiet, og kunne for sit liv ikke lukke røven, og begyndte at kæfte op. Og sjovt nok blev vi eskorteret væk fra skolen. Han mente så sjovt nok at det var politiet der var de dumme her…