Tænker det kun er fair at jeg også poster en positiv oplevelse jeg har haft med ordensmagten. På festival for ca 6 år siden blev jeg snuppet med weed på mig, jeg sad i min stol og sprang op som en trold i en æske da der pludselig stod en labrador ved siden af mig, jeg lander næsten på fødderne af en fremmed gut som helt roligt trækker et politiskilt frem og spørger hvorfor jeg reagere sådan og om jeg måske har noget ulovligt på mig, jeg kigger ned på hunden og tænker at jeg ingen chance har for at slippe afsted med det så fortæller at jeg har weed i tasken, han graver det frem fra tasken og skriver et tilslaglæggelsesbevis til mig, under hele agten smalltalker vi og jeg får fyret nogle jokes af som han og hans kollager griner af, der er god stemning, han får skrevet færdig og ønsker mig en fortsat god festival, jeg var totalt tryg og det ødelagde på ingen måde min dag/festival, tværtimod var det en kæmpe lettelse at det gik så fint og uden problemer, så tak til Roskilde politi for at være professionelle og anstændige.


Dette indlæg blev automatisk arkiveret af Leddit-botten. Vil du diskutere tråden? Tilmeld dig på feddit.dk!

The original was posted on /r/denmark by /u/mryokuzuna at 2023-10-18 23:28:43+00:00.

  • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    kindofofftrack at 2023-10-19 07:08:05+00:00 ID: k5ifpu6


    Sjovt! Har lige delt min festivalserfaring i en anden tråd, den var dog lidt ærgerlig ift til din, men hvor fedt at politiet har været så harmoniske i dit tilfælde!

    Jeg havde et par gram hash med på festival i en taske. På vejen, på Roskilde station, går jeg med vandrerygsæk og stor skuldertaske, og bliver mødt af en MEGET sød politihund på job (som reagerede øjeblikkeligt) og dens makker. Han sagde han skulle se indholdet af min taske, jeg sagde selvfølgelig og undskyldte og prøvede at være så absolut høflig og medgørlig som muligt. Jeg dykkede ned i tasken, hånden direkte i sidelommen hvor den lille klump lå og gav den til ham. Han skulle stadig se hele min taske igennem, fint nok tænkte jeg, jeg har jo ikke mere at skjule, så jeg giver ham skuldertasken. Han tog begge mine tasker, åbnede dem, vendte dem på hovedet så ALLE mine ting og mit tøj lå spredt ud over hele tunnellen under Roskilde station, hvorefter han brugte ca et sekund på at skue ned ad sin næse og sparke lidt mere til mine ting, for så at udskrive sin bøde og sige jeg skal rydde mit “lort” op. (ærligt max et sekund, føler ikke rigtig han kiggede så meget som bare sparkede mine ting ned ad tunnellen, men hvad ved jeg). Jeg spurgte lidt forsigtigt om han ville hjælpe og han sagde jeg skulle holde kæft og rydde op… jeg er autoritetssky som bare fanden, så jeg sagde forsigtigt god dag, og han gik bare med sin hundemakker. Dejligt var de andre festivalgængere på vej der så hændelsen og heller ikke kunne forstå hvad han var så sur over, men de hjalp med at finde og pakke mine ting. Fint nok med bøden, det fortjener man jo når man gør noget ulovligt (uanset hvor åndssvag den lov så er efter min mening), men øv hvor var han bare unødvendigt nederen og nedgørende og satte en dårlig tone for de næste par dage. 🥲

    • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      1
      ·
      1 year ago

      beltoft at 2023-10-19 06:27:38+00:00 ID: k5ih3x7


      Han behøvede ikke at kigge på dine ting. Hunden ville have reageret hvis der havde været mere i tasken end det du gav ham.

      • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
        link
        fedilink
        dansk
        arrow-up
        1
        ·
        1 year ago

        kindofofftrack at 2023-10-19 06:34:50+00:00 ID: k5ihpb6


        Men hvorfor så overhovedet smide mine ting ned for begge ender af tunnellen? Måske er jeg bare dum her, men hunden mistede al interesse for mig og mine tasker, da jeg gav dens makker klumpen - så uden at sige noget var min eneste tanke jo nok bare at nu havde den her grandvoksne mand set sig sur på mig og skulle give mig en “lærestreg”, for det virkede super unødvendigt. Jeg stod også til og lod ham svine mig til med alle mulige udtalelser og det eneste jeg kunne sige “undskyld”, fordi jeg må indrømme jeg blev lidt nervøs og forvirret da han begyndte at sparke mine ting rundt… følte/føler bare det var en ærgerlig og unødvendig oplevelse der kunne have været afviklet så meget mere harmonisk