• Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    hhbn at 2023-10-09 07:13:13+00:00 ID: k43nhb9


    Den ene af brødrene står helt roligt op ad en politivogn og bliver sprøjtet i ansigtet. Det er helt tydeligt en “straf” og intet andet.

    Politiets adfærd under den aktion er på alle niveauer forkastelig og det hører ingen steder hjemme i et retssamfund at Politiet på den måde chikanerer almindelige borgere.

    For at sætte det i kontekst så er en opremsning af de værktøjer Politiet mener at måtte anvende når de skal i kontakt med en borger (under samme aktion vel at mærke):

    • Peberspray til pacificerede personer
    • ulovlig indtrægen/tilstedeværelse (ifølge landsretten)
    • Falsk forklaring i retten
    • Falsk anmeldelse til sociale myndigheder

    Jeg har historisk haft stor tillid til et danske politi, men denne sag har rystet mig i min grundvold. Det er åbenbart for enhver at der er tale om groft chikanøs og ulovlig adfærd.

    Vi kan ikke være tjent med at politibetjente afgiver falks anmeldelser, indgiver falske inberetninger,udøver grov vold og krænker vores grundlovssikrede rettigheder ved at trænge ind i vores ejendomme. Der er ikke ord for hvor problematisk den udviste adfærd er.

    Den måde det håndteres på at den lokale politidirektør vidner om at det er et systematisk problem i Vejle og ikke bare en eller to rådne æbler. Det skriver jo til himlen at han ikke engang vil tage afstand fra at deres aktion var retsstridig.

    Hvordan præcist mener du at familiens adfærd, som velsagtens ikke er rigtigt problematisk, berettiger til de omfattende overgreb begået af Politiet? Selv HA og LTF må se beundrende til over den bandementalitet Politiet her udviser.